Assetworks - Rentmeester NVR, projectmanagement, ontwikkeling, beheer, taxaties en schadebepalingen, aan- en verkoopadviezen in het landelijk gebied. | Over Assetworks
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Over Assetworks

Working with your assets

Assetworks is een onderneming die zich bezighoudt met consultancy op het gebied van projectmanagement, ontwikkeling, beheer, taxaties en schadebepalingen, aan- en verkoopadviezen in het landelijk gebied.

Sinds 1997 is Arnold Nijland actief als Rentmeester in het Landelijk gebied waar hij zich gespecialiseerd heeft in projectmanagement voor (lijn)infrastructurele projecten, ontwikkeling, taxaties, zakelijk recht verwerving en schadebepalingen.

Arnold is beëdigd als rentmeester bij de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters en gecertificeerd Register Taxateur bij de kamer Landelijk Vastgoed van Stichting VastgoedCert.

Kernwaarden

Kernwoorden die bij hem passen zijn: betrokken, persoonlijk, actief, oplossingsgericht, ambitieus, besluitvaardig, klantgericht, teamspeler, organiseren, leiding gevend, verantwoordelijk, positief en opbouwend.

Van 2006 tot en met 2012 was Arnold directeur/aandeelhouder van Duvekot Rentmeesters b.v. In 2012 zijn de aandelen overgedragen aan Novec b.v. waarmee de solide toekomstbasis van Duvekot is verstevigd en brede mogelijkheden zijn gecreëerd. Sindsdien is Arnold vanuit Assetworks bij Duvekot Rentmeesters b.v. betrokken als projectmanager en rentmeester.

Rentmeester NVR

Als rentmeester NVR en Register Taxateur Landelijk Vastgoed werkt Arnold aan beheer, ontwikkeling, taxaties, aan- en verkoopadvisering van vastgoed in het landelijk gebied.

For a full list of our services including support and consultancy for start-up businesses please see the Our Services section of the website.